vluchtelingen-weigeren-hulpTerwijl de bevolking van hoog tot laag zich uitslooft de arme ‘vluchtelingen‘ te voorzien van de noodzakelijke middelen, verachten zij de pakketten die betaald zijn met het door u gestorte geld!

Wie zijn mond open durft te doen om deze zogenaamde vluchtelingen te ontmaskeren als Isis leden en/of sympathisanten wordt als racist bestempeld. Zo is Europa begonnen aan zijn eigen ondergang. We staan erbij en kijken ernaar. Hoe anders de moslim, die deinst nergens voor terug en verlaat vrouw, kinderen en familie voor de ‘grote opdracht’, infiltreren en onderwerpen. Het woord islam wordt vanuit het Arabisch vertaald met ‘onderwerping’. Hoe treffend.

Zeker is een klein percentage wel oprecht gevlucht en het wordt door alles en iedereen maar toe te laten juist voor hen straks onmogelijk gemaakt echt iets op te bouwen in Europa.

Wie werkelijk vlucht uit nood vanuit oorlogsgebied slaat echt geen hulppakketten af. Nee, wij moeten zeker gaan zorgen dat er geen kruis op staat?! Het kruis staat voor de fundamenten van beschaving voor wie dat nog iets zegt. Het kruist zegt: eerst de ander, dan ik. islam zegt: eerst ik en de rest uitmoorden.

Vluchtelingen? 90% Barbaarse jihadisten en profiteurs!

EUROPA WORDT WAKKER VOOR HET TE LAAT IS!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ontvang Onze Nieuwsbrief!