//BELANGRIJKE NIEUWE VIDEO HIER https://www.youtube.com/watch?v=3JjpLpoXuIs
HET IS EINDELIJK ZOVER! Teken voor #Grenzendicht http://www.pvv.nl/index.php/grenzen-dicht.html
**************BEPERK U EIGEN TOT VERBAAL VERZET. STOMME ACTIES VAN STOMME PERSONEN LEIDEN ALLEEN MAAR TOE DAT TEGENSTANDERS VAN #GRENZENDICHT VERDER AFSTAND NEMEN VAN HET PUNT DAT WE PROBEREN TE MAKEN***********************
Wij zijn tegen asielzoekers centrum’s omdat de identiteiten van deze asielzoekers niet gecontroleerd kunnen worden, er is een realistisch gevaar voor de veiligheid van alle huidige inwoners van nederland.
Aangezien ISIS een half jaar geleden voordat de vluchtelingenstroom op gang kwam al heeft aangekondigd dat zij via een extreem grote vluchtelingen crisis europa zullen veroveren.
Wij pleiten dan ook voor de grenzen dicht en alleen te investeren in opvang in eigen regio, wij zijn ook voor het ontmoedigen van gelukzoekers en niet via publieke media asielzoekers aan te moedigen om hierheen te komen.
Aangezien de “mainstream media” alleen een positief beeld wilt geven van deze vluchtelingenstroom en de negatieve gebeurtenissen niet of zo min mogelijk weergeeft.
Als u tegen het huidige beleid bent deel alstublieft deze video via alle social media.
Laat uw stem horen, woon alle besprekingen fysiek bij en laat uw mening horen, neem geen genoegen met nee dat doen deze gelukzoekers ook niet.
Genoeg is genoeg, legitieme bedreigingen tegen europa kunnen niet langer af worden gedaan als “onderbuik gevoelens”.
Dit is een kleine greep uit beschikbare beelden die zo min mogelijk door de mainstream media uit worden gezonden.
Laat uw stem horen, u bent nederland.

Laat uzelf zien, laat uw stem gehoord worden samen staan wij sterk.

#grenzendicht #stopdevluchtelingenstroom #kominverzet #geenfysiekgeweldaub
Download deze video via http://www.keepvid.com doormiddel van de link van deze video op deze site in te geven en hem vervolgens te downloaden.
link naar de video : https://youtu.be/utZZSlZyJkc

Video source opsporing verzocht
https://www.youtube.com/watch?v=N1qUxLlrZK8
Nergens wordt bevestigd / vermeld dat het iets met terrorisme te maken heeft, als dit niet het geval is laat het wel zien want er kan gebeuren bij u in de straat. Ik hoop dat dit hoe dan ook uw ogen opent.
Kijkt uw alstublieft de hele video af voordat u een mening geeft, dank u.

**********NOOIT FYSIEK GEWELD TEGEN GOEDEREN OF MENSEN GEBRUIKEN TENZIJ UW EIGEN VEILIGHEID DIRECT GEVAAR LOOPT, DIT LEIDT TOT LEED EN ZORGT ERVOOR DAT IEDEREEN DIE EEN TEGEN GELUID LAAT HOREN GEZIEN WORD ALS RACIST OF XENOFOOB.*********************

13 thoughts on “geen AZC in NEDERLAND – KOM IN VERZET [DEEL 3]”

 1. Ben niet tegen moslims, maar het feit dat nederlanders en hun problemen al jarenlang worden genegeerd, dit was/ is de druppel. Wij maar bezuinigen op pensioenen en van alles en nog wat….er is geen geld voor nederlanders, mar wel geld voor al die asielzoekers. Laat ze net een werkvisum aanvragen, dat doen ze ook Zo id arabische emiraten. Bevalt het je niet, kom je niet binnen

 2. Ik zag net GVD, een grotere berg baardharen bij de Turkse grens vandaag, dan Auschwitz had voor een week!!!!!!!!!!!!!!! Oh, U denkt dat het niet zo is?????? hahahahahahaa Stelletje naïeve Poephoofden!!!!! De islamitische OIC, is lijdend nu, voor de UN en haar schoothondje de EU!!!!!! De OIC, ofwel "human rights" is de islamitische verovering/JIHAD!!!!!! Lijdend in de UN en/of "Human rights" is Saudi Arabia nu!! Je weet wel, Saudi A, ofwel kop eraf voor ISLAM!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Waarom, vragen jullie aan het volk wie ze zijn??? De tweede kamer heeft ze uitgenodigd, gesponsord en geknuffeld voor hun portefeuille en foute ideaal!!! Vraag het de kamer, want die zijn medeplichtig!!!!!!!!!!!!!!!! Sleep de rotte appels/kamers van de maatschappij, maar voor het gerecht, voor hun misdaden tegen de mensen!!!!!!!!!!!

 4. Een iets snap ik even niet.
  Er zit een fragment bij van 18 Mei bij een garagebox en ik zie daar toch duidelijk sneeuw liggen.
  Ik kan mij niet herinneren dat het toen heeft gesneeuwd en zeker niet in Mei of ben ik nu in de war?

 5. Bedankt voor de video!. GEWELDIG GEDAAN!…Vooral vind ik het top dat jullie hebben de vondst van de wapens in kaart gebracht. Iedereen kan ons vertellen dat de wapens zijn van "criminelen". Maar wie geeft ons de garantie dat er not tientallen meer wapens ergens liggen die wachten op de schurftige Soldaten van Allah!…Ze glippen hier naar binnen in de mom van "vluchtelingen" om later ons van binnen in over te nemen? OPVANG ASIELZOEKERS IS EEN SMERIGE LINKE TYFUS …LAAT ZE BUITEN

 6. Mooie compilation van waanzin en kortzichtigheid van de makers.Totaal niets geleerd van de geschiedenis waarin o.a joden massaal uit landen werden geweerd? Uitkomst is bekend. gaan we het nu nog eens herhalen omdat we een kort zeer selectief geheugen hebben?

 7. https://www.youtube.com/watch?v=N1qUxLlrZK8
  Hier kan je naar de video van opsporing verzocht.
  Nergens wordt bevestigd / vermeld dat het iets met terrorisme te maken heeft, als dit niet het geval is laat het wel zien want er kan gebeuren bij u in de straat. Ik hoop dat dit hoe dan ook uw ogen opent.
  Kijkt uw alstublieft de hele video af voordat u een mening geeft, dank u.
  Als u op het blauwe duimpje omhoog druk en de video deelt via alle social media helpt dat zeker !
  Laten we alle feiten boven water halen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ontvang Onze Nieuwsbrief!