Dit is de speech van Wilders in Vlaanderen, een wereldse speech die alles omvat wat in contrast staat met de Waarheid……
Aivd Elite Rechtzaken 12 jaar vrijheidsbeperking en slechts enkelt zijn stem, een Politicus met Passie en gedrevenheid die zegt waar het op staat.

13 thoughts on “Geert Wilders The Patriot Spring 15 Maart 2017”

  1. Het regering ben ik zat ; zij zijn gewoon NSB érs. Toen had Fortuijn gelijk en rechts heb hem gesmoord. Zij wisten dat een van hun volgers hem zou vermorden! Vuille lafbekken. Ik vind Fortuijn en held! Een boegbeeld van heldendom en ik ben blij dat hij nu rust heb. Helaas wij zullen dat niet krijgen tot dat deze regering verdwijnd (incl.de EU)

  2. God will not protect us from psychopaths. We must save ourselves by standing up and exposing the lies.

    Our love for each other and our strong connection to our land is what gives us strength. Our ancestors struggled through much hardship so that we could be here today.

  3. wij hebben nu niet te kiezen Nederland is kapot bezuinigd kijk naar bijna halfmiljoen werklozen,faillissementen winkels en bedrijven,in de zorg.voedselbanken.aarbeving in Groningen.wat hebben deze malafide kabinet in 4 jaar gedaan.wij zijn verkocht aan de EU.en wat hebben deze malafide EU bij gebracht niets alleen maar elk jaar betalen.volk stem niet op VVD en PVDA deze twee malafide partijen zijn leugenaars.stem op PVV hij super Indo.de Indo"'s zijn altijd betrouwbaar.

  4. geert wilders your so respected in uk but our governments afraid of the truth. islam has no part of europe its evil and disgusting i would love to move to the netherlands where there is hope

  5. Helaas heeft het volk verloren van de moslim lovers zoals Rutte en andere politici want dit soort mensen hebben Nederland verkocht, het volk wil GEEN moslims want dat is een plaag net als ratten en die wil je ook niet dus uitroeien die ratten. Helaas moeten we nu met dat afval volk leven.

  6. Het is een kwestie van kiezen. Wij nederlanders, of . . . vul het maar in. Gelukkig hebben we de kans op 15 maart 2017 om te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ontvang Onze Nieuwsbrief!