Lekker dan. Heb je een Thais restaurant op de Amsterdamse Dappermarkt, komt er een man zich voor je raam aftrekken, nadat hij “kankerjoden horen hier niet, moslims zijn sterker” heeft geroepen.

11 thoughts on “GSTV: Fappen in naam van Allah”

  1. de politie doet hier niks mee al had ie ze identiteit kaart achtergelaten had ie hem gewoon teruggekregen. als je last heb van dat soort figuren kun je het beter zelf oplossen met de buurt en oppassen dat de politie je niet oppakt voor eigen rechter spelen want dan bestaat de wet inneens wel dus wees gewaarschuwd

  2. Nederland is een joods christelijk land. Dus fapperdammer,rukken doe je maar in de moskee. Schoenen genoeg,voor als je het kwijt moet.

  3. Hou ons geloof hierbuiten. Deze idioot moet sowieso niet gaan drinken en al helemaal niet zich gedragen zoals hij dat deed. Wat een schande voor zijn familie…

  4. Het lijkt mij niet meer dan normaal om je loempiaatje in het openbaar in je broek te houden. Religie heeft hier geen bal mee te maken.

  5. Ach kijk GeenStijl weer eens beetje best doen voor propaganda tegen moslims en de islam omdat ze iemand hebben gevonden die zich slecht gedraagt. Ik heb nog meer medelijden met die arme mensen die verslag moeten doen bij deze idiote organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ontvang Onze Nieuwsbrief!