Vlucht MH17 Malaysian Airlines Onderzoek Heropend

6 februari 2017

Bijna 3 jaar na het verongelukken van de MH17 zijn er meer vragen dan antwoorden over wat er precies is gebeurd. Afgelopen maand januari worden echt onafhankelijke onderzoeksjournalisten bij aankomst in Nederland, nadat zij alsnog brokstukken hebben meegenomen en veel videomateriaal van de crashsite en interviews met omwonenden gearresteerd.

Zij hadden echter alle officiële documenten en toestemming om in het gebied onderzoek te mogen doen. Dit op zichzelf is al uitermate merkwaardig, maar er is veel meer.

Sinds de beelden van de ‘gecrashte’ MH17 de wereld over gingen in juli 2014 zijn er uiteenlopende (complot-) theorieën bedacht over de werkelijke toedracht. Er wordt zelfs a.d.h.v. allerlei ietwat dubieus ‘bewijsmateriaal’ beweerd dat het toestel nooit is neergestort, maar dat dit hele verhaal in scene is gezet. Zelfs de aankomst van de lichamen in Nederland zou een groot toneelstuk geweest zijn, waarin Frans Timmermans een hoofdrol speelde. Wat hij daarmee bereikt zou hebben, is dat de EU in staat is alles te laten lijken wat zij willen dat het lijkt, terwijl de waarheid verduisterd wordt.

Of u nou geneigd bent in complottheorieën te geloven of juist niet, niemand zal kunnen ontkennen dat er veel te veel gaten zitten in de openbare verhalen. Op grond van onderzoek dat onze redactie al enige maanden doet, staat in elk geval vast dat het niet valt uit te sluiten dat een zeer groot deel van de in de reguliere nieuwsmedia getoonde beelden,verklaringen en zogenaamde onderzoeksresultaten ronduit vals kunnen zijn.
Er zijn belangen, belanghebbenden, overheden en machten die bij verschillende interpretaties van feiten voordeel kunnen halen.

Ook is nog niet 100% te bewijzen dat e.e.a. daadwerkelijk vals is al duiken er steeds meer gegevens op die in die richting wijzen.

Voor ons reden genoeg de nieuwe categorie te starten MH 17 Onderzoek Heropend waarin de komende tijd alle bekende feiten en interpretaties gedeeld gaan worden. In deze video is Alexander Zakharchenko het hoofd van de DPR aan het woord over de arrestatie van de 2 Nederlandse journalisten die gearresteerd werden en waarvan hun materialen in beslag zijn genomen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ontvang Onze Nieuwsbrief!