BREAKING OPROEP:

Het laatste wat wij willen als redactie is mensen oproepen om een democratisch gekozen nieuwe regering te ondermijnen. Het volk krijgt de leider die zij verdient. ECHTER er bereiken ons in de loop van deze 1e dag na de verkiezingen iets TE VEEL berichten die op z’n zachtst gezegd regelrechte aanwijzingen zijn waaruit fraude kan worden opgemaakt. ( ik druk mij voorzichtig uit).

OPROEP:
Heeft u zelf of weet u van een ander een concrete aanwijzing die erop wijst dat er PVV stemmen verdonkeremaand zijn, laat het ons dan weten. Dat kan als reactie onder dit bericht, maar ook via de mail naar: info@jeruzalempost.nl

HET IS NIET UITGESLOTEN EEN HER-TELLING- VERKIEZING TE EISEN!

 KLIK HIER VOOR ONZE FACEBOOK OPROEP

2 thoughts on “OPROEP STEMFRAUDE”

  1. Los van eigen kritiek op verkiezingscampagne en resultaat PVV waarschuw ik al paar weken voor stemfraude, met name identiteitsfraude c.q. tweede paspoort. Maar ook omdat onder scholieren actie gaande was om stemmachtiging van opa’s en oma’s te krijgen om PVV niet de grootste te laten worden. Ik heb die zorg als openlijk PVV-kiezer gemeld bij gemeente, maar was niet welkom bij de telling, omdat men reeds voorzien was.
    Ook veel te grote vel met teveel namen en rode potlood dat niet lekker tekent, kan tot onduidelijkheid en vergissing leiden.

    Prima als hele verkiezingssysteem incl. telling eens goed wordt geanalyseerd en hopelijk volgende keer modern kiessysteem met waterdichte tellingscontrole..

  2. Er worden alleen maar VVD kiezers getoond in de media. Dit om ons het gevoel te geven dat deze verkiezings uitslag zou kloppen. Dat is verdacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Ontvang Onze Nieuwsbrief!