Clash van wereldbeelden’ tijdens het debat over pact van Marrakesh in de Tweede Kamer.


  18 replies to "★ PVV & FVD vragen opheldering over Marrakesh Immigratiepact. ★ 4-12-2018 HD"

  • Riyuo Fenkelrin

   Israel hoort achter de tralies thuis!

  • Pedro Guyt

   wat een tuig dat kabinet, schijt er op.

  • Dielis Namen

   alle pvv en fvd. aanhangers . vandaag nog in de gevangenis. . en dan naar siberie. alles is daar wit. kunnen ze mooi een hakenkruis tekenen, in het ijs. gekke nazi,s zijn het.

  • efraim frihanchel

   Nederland is van ons allen! Wen maar aan de realiteit.

  • Dennis Bouma

   Waneer staan we met z,n allen op om deze omvolking tegen tegaan?

  • Pedro Guyt

   azmani, moeten ze oppakken voor landverraad

  • Pedro Guyt

   groen links weet niet meer het verschil. en snapt niet dat dit gewoon niet kan. schandalig

  • Jon van der Linden

   Wat zijn die volksvertegenwoordigers meeloop-medewerkers van Groen-link toch wereld vreemd ze zijn denk ik de RARA-periode blijven hangen.

  • FairWater Paul van Beers

   Baudet heeft wel gelijk, maar de manier waarop hij het brengt is niet zo effectief…

   Als je wil dat de mensen je serieus nemen, blijkt uit studies, moet je juist langzamer gaan praten, korte zinnen, eenvoudige woorden gebruiken en goed articuleren, en ook je stem wat laten zakken.

   Het is natuurlijk wel “mooi” dat hij zo bevlogen is, en ja, hij heeft sterke argumenten, maar op deze wijze krijg je de massa toch niet mee, want die luistert vaak meer naar de “toon” waarop iets gebracht wordt dan naar de inhoud, hoe goed die dan ook mag zijn.

   Een paar van de goede argumenten wil ik er nog even uitlichten. Uit mijn eigen ervaring in Afrika met vluchtelingenkampen weet ik, dat het grootste probleem daarbij niet de vluchtelingen zijn, maar juist de “hosting community”, de mensen dus die in de buurt van die kampen wonen. Vaak moet er een hek om het kamp gebouwd worden om die lokalen te beletten het kamp binnen te komen.

   Maar in dit onzalige “Pact”, is niets goed geregend voor de “Hosting Community”… Dus logisch dat de burger zich zorgen maakt. Goed punt van Baudet, maar dat benut hij eigenlijk onvoldoende.

   Ander punt is de kosten die we hier maken voor deze (economische) vluchtelingen.

   Ik zou willen voorstellen, dat de hier ik Nederland gemaakte kosten goed ik beeld worden gebracht, en dan 1 op 1 worden afgetrokken van de #OntwikkelingsHulp die wij geven aan die landen waar ze vandaan komen, en ook in mindering brengen op onze bijdrage aan de VN, dat is gewoon eerlijk, gelijk oversteken.

   Op zich is niemand “tegen” mensen helpen en immigranten zijn in principe altijd welkom, maar zodra er een evenwicht gaat verschuiven in een maatschappij, krijg je natuurlijke “tegenkrachten”, zie het maar als een soort “file-vorming” in de ochtendspits, we willen allemaal graag op tijd op ons werk komen, maar met teveel auto’s tegelijk, gaat dat nu eenmaal niet, dat zijn de zg. “Fysieke Grenzen”, en zo werkt het ook voor immigranten en vluchtelingen, hoe vervelend dat ook is.

   Vandaar dat je beter, zoals in Australie, de grenzen controleert, dus hou liever de auto thuis, dan kan hij ook geen file veroorzaken.

   In de oliecrisis hadden we “kenteken dagen”, waarbij om en om sommige auto’s niet de weg opmogen, toen waren er ineens geen files meer.

   Zo zou je per jaar in “selectieve landen” de mensen de gelegenheid kunnen geven om hier naar toe te komen, dan kan je beter op aantallen sturen, want dat is gewoon het probleem.

   Verder petje af voor doorzettingsvermogen en geduld van Baudet, in deze geniepige “#Slangenkuil” waar de trutjes en dombo’s vooral goed zijn om je uitspraken in de mond te leggen die je niet doet, of soms gewoon staan te liegen.

   Je zal dit beroep maar hebben, maar het gevolg is natuurlijk wel dat de burger ook hier, net als in Frankrijk, steeds bozer wordt en de hesjes gaat aantrekken en in opstand komt.

   Het gele leger komt eraan meneer Rutte en “meneerke” Klaver, men heeft genoeg van het creëeren van steeds meer “Elite Baantjes” hier en in Brussel. En dat allemaal op koste van en tèn koste van de gewone man en de AOW, Gezondheid, Veiligheid en Onderwijs… en dan hebben we het nog niet eens gehad over de nutteloze #CO2belasting van dit Fata Morgana Kabinet.

   Gewoon straks wegstemmen, dat is het beste, maar dan hoop ik wel dat vele bezorgde PVV stemmers nu op Baudet stemmen, want met “grappige” Wilders komen we uiteindelijk niet veel verder.

  • E. Postbode

   De immigranten van nu zijn de Duitsers van vroeger. De huidige regering is de NSB. FvD en PVV zijn het nieuwe verzet tegen de bezetting van ons land.

  • Axl Hill

   Groenlinks is voor diversiteit, inclusiviteit en overbevolking.

  • Shininl

   Wat een vieze heks!!! Wollah pitpitpit deze bitch!

  • Jon Woody

   Wat een vieze achterbakse hond is het misbaksel van een azarkan.
   Een schande dat het mogelijk is dat deze nep NEDERLANDERS in de 2e kamer zitten,ze zitten er alleen maar om verderf te zaaien!

  • bamischijfje123

   22:49 2 invullingen van deze uitspraak:
   1. Het westen moet haar rijkdom delen met de rest van de wereld
   2. Het niet-westen moet zijn eigen boel op orde krijgen

   2 is een uitstekend plan, het lijkt me het best te realiseren door niks te doen, en gewoon door te gaan met wat we nu doen

   1. Slaat nergens op, want dat gaat ten koste van ons, voor hen die het niet verdient hebben. Verschil moet er wezen, anders heb je communisme, en dat moet er niet wezen

  • bamischijfje123

   18:45 heel veel woorden, heel weinig inhoud. De achterban van DENK vindt dat natuurlijk wel prima, maar intellectueel laat het alleen maar zien hoe inferieur Azarkan is aan Baudet, en dat de bijdrage van DENK 0,0 is

  • bamischijfje123

   17:52 hahah geweldig. Het is ook gewoon waar, er is hier geen beter woord voor dan "klemgeluld"

  • B Paulusma

   Vele landen hebben besloten om niet te tekenen,wat zijn hun redenen dan…

  • bamischijfje123

   Liever 435km hekwerk dan 435 duizend niet westerse immigranten. Ja, je moet een beetje verantwoordelijkheid pakken om positieve dingen teweeg te brengen, dan kun je niet lief naar andere landen kijken en vragen of zij het voor je willen oplossen.

   Hoeveel landen hebben op dit moment niet al een hekwerk rond de grens staan? In Amerika staat Trump zijn muur er nog niet, maar ook daar staan kilometers aan hekwerk. Meer dan 900 kilometer om precies te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.