//BELANGRIJKE NIEUWE VIDEO HIER https://www.youtube.com/watch?v=3JjpLpoXuIs
HET IS EINDELIJK ZOVER! Teken voor #Grenzendicht http://www.pvv.nl/index.php/grenzen-dicht.html
**************BEPERK U EIGEN TOT VERBAAL VERZET. STOMME ACTIES VAN STOMME PERSONEN LEIDEN ER ALLEEN MAAR TOE DAT TEGENSTANDERS VAN #GRENZENDICHT VERDER AFSTAND NEMEN VAN HET PUNT DAT WE PROBEREN TE MAKEN***********************
Wij zijn tegen asielzoekers centrum’s omdat de identiteiten van deze asielzoekers niet gecontroleerd kunnen worden, er is een realistisch gevaar voor de veiligheid van alle huidige inwoners van nederland.
Aangezien ISIS een half jaar geleden voordat de vluchtelingenstroom op gang kwam al heeft aangekondigd dat zij via een extreem grote vluchtelingen crisis europa zullen veroveren.
Wij pleiten dan ook voor de grenzen dicht en alleen te investeren in opvang in eigen regio, wij zijn ook voor het ontmoedigen van gelukzoekers en niet via publieke media asielzoekers aan te moedigen om hierheen te komen.
Aangezien de “mainstream media” alleen een positief beeld wilt geven van deze vluchtelingenstroom en de negatieve gebeurtenissen niet of zo min mogelijk weergeeft.
Als u tegen het huidige beleid bent deel alstublieft deze video via alle social media.
Laat uw stem horen, woon alle besprekingen fysiek bij en laat uw mening horen, neem geen genoegen met nee dat doen deze gelukzoekers ook niet.
Genoeg is genoeg, legitieme bedreigingen tegen europa kunnen niet langer af worden gedaan als “onderbuik gevoelens”.
Dit is een kleine greep uit beschikbare beelden die zo min mogelijk door de mainstream media uit worden gezonden.
Laat uw stem horen, u bent nederland.

Laat uzelf zien, laat uw stem gehoord worden samen staan wij sterk.

#grenzendicht #stopdevluchtelingenstroom #kominverzet #geenfysiekgeweldaub
Download deze video via http://www.keepvid.com doormiddel van de link van deze video op deze site in te geven en hem vervolgens te downloaden.
link naar de video : https://youtu.be/lkcRytp031U

**********NOOIT FYSIEK GEWELD TEGEN GOEDEREN OF MENSEN GEBRUIKEN TENZIJ UW EIGEN VEILIGHEID DIRECT GEVAAR LOOPT, DIT LEIDT TOT LEED EN ZORGT ERVOOR DAT IEDEREEN DIE EEN TEGEN GELUID LAAT HOREN GEZIEN WORD ALS RACIST OF XENOFOOB.*********************


  23 replies to "Aanranding door Asielzoekers – GEEN AZC IN NEDERLAND [DEEL 5]"

  • Ogrtop 9, 12 Ogrtop van

   trap ze maar het land uit het zijn terroristen en verkrachters oprotten met deze bavianen

  • ries0000

   Nood opvang toch? De daklozen zouden er blij mee zijn, 3x eten op een dag ,gratis kleding, gratis internet, gratis medische hulp enz, zelfs sommige ouderen en bijstands gezinnen zouden hier blij mee zijn, Nederlanders zijn 2e rangs burgers geworden.En als je er iets van zegt ,wordt je als racist of gek , monddood gemaakt.Dank jewel Rutte en co, laten we hopen dat e volgende kogel van rechts komt.

  • mustafa

   gewoon lkkr terug trappen naar waar ze vandaan komen dat schijt volk hun familie zit daar ook nog in oorlog terwijl al de mannen lkkr ziten te teren hier en klaagen dat ze het slecht hebben blablabla ondankbaar volk is het die niks van regels snappen of respect voor de vrouw als ze de kans krijgen misbruiken ze nog kleine kinderen zo snel mogelijk weer het land uit met dit volk voor het te laat is en de gevolgen niet meer te overzien zijn

  • MineCrafterCity

   ben echt klaar met al die moslims, de politie doet geen flikker. misschien moeten we met zn allen maar politie spelen en al die tering moslims afslachten.

  • Che Guevara

   echt een lachertje. let maar op straks dan krijgen wij ook van die huurlingen van Isis die bij ons land aanslagen gaan plegen. en dan de politiek dat wij asielzoekers in huis moten nemen. hahaha laat me niet lachen. veel Nederlanders zijn het kotsbeu. loze praatjes en ons lopen bedonderen met politieke onzin. wanneer komt de eenheid vh nl volk? ik laat me niet wegpesten. ben hier geboren en getogen. we zullen wel eens zien. wie er wie in huis neemt. straks komen ze er nog wel op terug als er prominente politiekelingen bedreigd worden door al die zielige vluchtelingen. zogenaamd zo zielig en arm. ik denk dat ze een behoorlijk grote misstap hebben gemaakt. en denk niet dat ik achterlijk ben. wij hebben heel goed door hoe de situatie in elkaar steekt. dan maar voor mezelf en mijn naasten opkomen.

  • SCFTheFirst

   het coa verdient het niet om te mogen antwoorden zei vinden het goed dat die verkrachters hier verder gaan met hetgeen ze daar gestopt waren

  • SCFTheFirst

   de enige oplossing is het coa samen met de azc's het land uittrappen en geen gelul over andere culturen en dat het coa niet verantwoordelijk is voor die gelukszoekers is onzin. het coa moet maar bidden dat mijn familie met rust wordt gelaten het bloed wat dan zal vloeien zal dan niet aan mijn handen kleven

  • ben scalp

   als t niet bevalt dan ga je toch weer terug

  • athor11100

   de daders moeten voor een vuur peloton ,opruimen die gasten .

  • Hitman Holland

   Het gebeurde in Zweden al rond 2006 maar dit mochten we niet zien..

  • Zouhair E.M.

   3:45 It's not very luxury? Als je geen Engels spreekt, moet je het niet doen.

  • Jeremy Vile

   4:25 ik wil haar zo graag op der bek rammen

  • CJDG2009

   De groeps aanrandingen/verkrachtingen zijn een Arabisch spelletje genaamd Taharrush, waarom zwijgt de media hierover?

  • 280GTXXX

   ohja het begint al , WEG MET DAT KUT BUITENLANDSE ONKRUIT  je hebt er niks aan

  • Tim Dewulf

   echte mannen zouden hun vrouw en kinderen eerst sturen en maken dat die weg zijn uit het oorlogs gebied

  • Kortak

   vrouwen en kinderen asiel en onderdak bieden…alle mannen optiefen terug naar eigen land en ga je land bevrijden

  • Miranda S

   mensen checken of ze misdaden hebben begaan? Hoe kun je dat verdomme checken, dat is niet te checken, SUKKELS

  • John Smith

   Ik vind dat de gemeente de raadzaal van de gemeenteraad beschikbaar moeten stellen voor opvang. Dan kunnen ze er zelf ook van genieten.

   De regering denkt dat financiële groei zal komen door de bevolkingsgroei. Maar voor deze desillusie verkopen wij wel onze Nederlandse identiteit weer.

  • Daniël Meijer

   Wanneer gaan alle buitenlanders terug naar het land van herkomst?

  • AmRus59

   ,t zijn allemaal gelukzoekers die hier op onze kosten proberen uit de ruif mee te vreten!! Hoezo geen privacy en geen deur? Die kanker regering van ons samen met die duitse kankerhoer die merkel hebben ons dat tuig door de strot geduwd. Nu al verkrachtingen, aanrandingen? D,r uit met ze! Terug naar waar ze vandaan komen. Willen ze niet, dan maar met geweld. Opkankeren hier, stinkende islam ratten!! Jullie kankerallah die woont hier niet!!

  • Arie Ravestein

   Als je roept dat je uit een veilige opvang weg wil, ben je geen vluchteling maar een economische migrant. Ga alsjeblieft weg! Ik betaal je enkele reis terug wel.

  • Constantijn de Clercq

   Lang leve Europa. De kankerislam moet sterven! Vluchtelingen zijn het vuil van Europa! Europa voor de Europeanen! Verdedig onze cultuur! De strijd EUROPA vs ISLAM moeten we winnen. De islam is pure kanker, het gezwel moet worden uitgeroeid! En snel, nu het nog kan!

   De islam moet worden uitgeroeid, met wortel en tak. Vermoord de islam, anders zal de islam Europa vermoorden. De clash of civilisations is begonnen. Te wapen, roei het kwaad uit! VIVE L'EUROPE!

  • smbrob

   kut volk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.