Azarkan(DENK) tegen Wilders(PVV): ‘Je legt altijd alle schuld bij de moslims neer’ | Politiek
—–
bedankt voor het kijken en vergeet niet te abonneren
en een berichtje of een duimpje omhoog achter te laten!


  28 replies to "Azarkan(DENK) tegen Wilders(PVV): ‘Je legt altijd alle schuld bij de moslims neer’ | Politiek"

  • MO MO

   99% van de aanslagen in de wereld door blanke christelijke mannen wilders. Wel de waarheid vertellen!!!

  • robert rozeboom

   azarkan zn moeder is een berggeit en zn vader ontstaan uit incest een geitenverkrachter, smerige kakkerlak is dit

  • robert rozeboom

   wilders is een topper, dat smerige terroristen partijtje met die vieze turken die dit land haten, al die leden van denk verkrachtten geitjes en zijn jongenshoertjes die jongetjes en meisjes misbruiken

  • Karim M.

   47:4 So when you meet those who disbelieve [in battle], strike [their] necks until, when you have inflicted slaughter upon them, then secure their bonds, and either [confer] favor afterwards or ransom [them] until the war lays down its burdens. That [is the command]. And if Allah had willed, He could have taken vengeance upon them [Himself], but [He ordered armed struggle] to test some of you by means of others. And those who are killed in the cause of Allah – never will He waste their deeds.

   Deze vers noemde Wilders. Is het raar om terug te vechten in oorlog? Zitten er islamitische soldaten in het westen? Zitten er nu westerse soldaten in islamitsche landen?

  • silva silva

   Als je als land 40 jaren te maken hebt gehad en nog steeds met criminaliteiten van groepen marokaanse Nederlanders en ook Turkse Nederlanders,40 jaren lang,dat wil toch wat zeggen hoor!!en dan als die 3e en 4e generatie van hen word geboren krijgen zij te horen we zijn vol of we hebben geen mensen meer nodig,de schuld van hen,kan hun vader of oom zijn of opa!!!en dat niet alleen in ons land,maar waar ze ook kwamen te wonen,gingen die buurten achteruit,en zag je moskeeën in die buurten,en de winkels in die buurten waar een blanke nederlander in zat,is nu overgenomen door moslim winkeliers,die bijna nooit worden overvallen of worden lastig gevallen!!in utrecht,den haag,rotterdam,amsterdam,zaandam enz,hele straten waar witte winkeliers zaten,zie je alleen maar moslim winkeliers.komt bijna geen kip,,en toch draaien ze??!!

  • Kees Herman

   Je zult maar een Nederlander zijn en je zelf laten vertegenwoordigen door Wilders.. wat een schande is die vieze geblondeerde kut Indonees.. Het probleem van Nederland zijn die vieze zionistische kk racisten die ik graag een keer op de gril wil hebben.. En ja ik maak graag een keer uitzondering om varkensvlees te eten als ik ze daarmee uit de weg kan ruimen.. Azarkan en Kuzu jullie zijn ware helden !!!! Kanker Wilders opgekankerd opgefiefd naar Israël @!!!

  • farid sidi abdelghani

   Azerkan is in vorm! Hahaha.. goed bezig!!

  • ben polak

   Welke mensen plegen aanslagen Iķ dacht dé moslims. Maar Nederlanders doen het ook want we zijn dié pop met verf erop is ook niet leuk óf die varkens kop bij de moskee is ook erg die 1000 dode wat dé moslims hebben vermoord dat geef niks wat een vieze Marokkaan…

  • kaatje bloem

   We voorkomen allerlij problemen door alle kut buitenlanders het land uit te stampen. Paspoort inleveren en uitkeringen stop zetten.

  • Mehtap Kozan

   Azarkan…. zo sterk!

  • Jo DO

   Wilders inspireert mij om zoveel mogelijk te neuken. Het kan morgen opeens allemaal voorbij zijn. Daarom dat ik mijn jongeheer het er goed van laat nemen. Al die gewillige heerlijke vrouwen hier, het zou toch zonde zijn als we opeens alleen Marokkaanse kutjes kunnen pakken. Maarja, als het het moet dan moet het.

  • GamerAce

   Zullen we de Bijbel erbij halen of toch de Torah . ??

  • huub de jong

   Lekker een tokkie probemen er mee jammer voor jou semih senturk

  • Muhammad Ali

   Wilders loopt het parlement voor te liegen !!

  • mula cula

   Blijft hangen bij theo kom eens wat met iets nieuws heb het eens over pim dan.

  • Pursang Alias.De.Hakkelaar

   Laf hoe wilders anno 2018 nog steeds de zelfde trucjes gebruikt ?De wereld en de volkeren zulle (altijd) hun eigen visie behouden op het geloof laat de mens het zelf uitvinden of beslissen
   Wilders is net zo schuldig als al die jihadronselaars!!! (brainwashing) de 1 is strafbaar en de andere krijgt bescherming van de staat van onze belasting geld
   En dan mensen heet:POLITIEK!!!
   Wilders aanhang is net zo naïef cq dom als de islam terroristen waar wilders het continu over heeft
   Laf feiten uit een heilige boek erbij pakken en dan compleet uit de context rukken ??????

  • Pursang Alias.De.Hakkelaar

   Huichelaar wilders!
   islamieten die moeten vrij naar een moskee kunnen gaan
   Maar is islam is het probleem in Nederland!! Dit echte wijsheid snapt die goede man zn eigen leugens wel hilarisch dit?
   Zodra wilders aan de macht komt ooit gaan ze samen couscous eten!
   Partij van de vervalser

  • Abdul Zbair

   Islam is de waarheid die kan je niet stoppen. PVV is de partij van de varkens

  • Ik Ben

   Ik zag in 'n vorig filmpje een klasje zingen : Wilders rot op.. Ik zag geen 1 Nederlander.. Dat zegt toch wat dat je op zo'n filmpje van DENK niet kan reageren..

  • Johan de Ruiter

   Dat is de realiteit meneer Azarkan waar dit land nu mee worstelt, u zou er beter aan doen echt te luisteren naar wat meneer Wilders hier zegt. Ook U meneer Azarkan moet bijdragen vanuit uw functie in de tweede kamer aan een oplossing hiervoor – stop met deze slachtoffer houding en draag bij naar een oplossing.

  • Trabzon duzkoy

   als wilders ballen heeft moet ie ring in met Azarkan. als we bom aanslagen gaan tellen dan is westen met miljoenen ver vooruit.
   Talmoed zegt dat Jezus in Hell aan het branden is en dat mary een hoer was terwijl in de Koran Jezus de meeste geciteerd profeet is en Mary de meest heilig vrouw in de boek! kan je raden welke moderne christenen steunen?!

  • Hassan Jasan

   Annemarie van blijenburgh.Breivik geïnspireerd door wilder

  • jaja djamoekjouw

   Wat stelt die arkazan toch domme vragen zeg!! En dat soort lui vertegenwoordigen de kamer….hij walgt er van? Haha en wij van hem!!!

  • Mohamed hari

   in plaats van al dat bangmakerij… ik zou zeggen in Rutte termen… PLEUR ALS EERSTE OP want je bent een NEP-HOLLANDER maar een INDONESIËR die zelfs door zijn eigen volk is uitgekotst!!!! je haren kan je BLOND blijven verfen maar je bent en blijft een INDONEES

  • Mohamed hari

   Focking probleem in Nederland is niet de ISLAM maar : WILDERS… We moeten dit Land DE-WILDERSEREN en DE-DISCRIMINEREN !!! Daar ligt het probleem en zorgen dat ONS Land en niet alleen van JOU!!!! wordt schoon geveegd van alle RACISME en ELLENDE die deze partij de PVV in dit land verspreidt.

  • marcuslatimer

   Mijn grootvader is vermoord in de tweede wereldoorlog om zijn vrijheidsdenken en nu zitten de grootste vijanden van democratie en vrijdenken in de tweede kamer. Ons land? Azarkan waar ik van walg is je populistisch islamitisch gelul en het is je land niet getuige je Marokkaanse paspoort waar je werkelijke loyaliteit ligt net als die andere denk vrienden van je uit Turkije die Erdogan trouw zijn en niet de Nederlandse democratie.

  • Daan Luijkx

   Daan97 : voor islam

  • Jsj Jsjs

   Breivik???? Dat was in Scandinavië ontzettende DROPLUL!!! Jullie debatteren hier over binnenlandse veiligheid. Je hoort toch wat Dhr Wilders zegt, ook aanslagen op Moskeeën in NEDERLAND dient zeer zwaar te worden bestraft. Wilders roept toch niet op om de normaal levende en werkende Moslims wat aan te doen? Hij wil alleen geen Jihadistische toestanden in Nederland leer eens luisteren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.