Een AK47 is in Nederland verboden. Als je niet zou weten wat dat is, kon je in de handleiding lezen dat als je op de knop drukt er een kogel uitkomt die door alle mogelijke obstakels in de schietrichting heen gaat. In de bijsluiter zou dan staan dat een schot ook na vele meters nog steeds dodelijk is als je ervoor gaat staan. Enige conclusie puur op basis van handleiding en bijsluiter is dus: wapen. En bijvoorbeeld niet boormachine of slaghamer.

Zo is het ook met 5G masten. Lees de handleiding en de bijsluiter. Zelfs zonder dat deze ooit aan heeft gestaan is dat al sluitend bewijs dat het om een massavernietigingswapen gaat.

Waarom dan toch invoeren? Goede vraag.

Hoe vaak leest u bijsluiters?

Stel dat u ervan overtuigd bent dat het grootste probleem op aarde overbevolking is. Echt het is het probleem der problemen wat van vrijwel elke ellende de oorzaak is. U bent er door geobsedeerd geraakt, kunt er niet meer van slapen, totdat u opeens een idee krijgt.

Sterker nog, een oplossing.

Niet zomaar een oplossing, maar 1 waar u ook nog eens schatrijk van gaat worden. U heeft inmiddels de elite top van alle machthebbers in de wereld overtuigd van het grote gevaar en de noodzaak dit op te lossen. Dat gaat niet werken met een paar miljoen AK47s om voor de hand liggende redenen. Maar uw oplossing is wel: reduceren waar er teveel van is, namelijk de wereldbevolking.

HOE DAN?

Heel de wereld in huis opsluiten een jaar, wereldwijd dodelijke magnetron stralingsapparatuur aanbrengen voor volledige dekking tijdens die periode, waardoor niemand u kan stoppen. U deelt uw geniale plan met uw club van elite top machthebbers. Hun vraag: hoe krijgen we biljarden mensen opgesloten om 5G door te voeren, dat lukt nooit?!

Als goed nazaat van uw illuminatie familie gaat er al snel een licht op. PLANDEMIE.

U moet een wereldwijd virus verspreiden dat alle mensen zoveel angst inboezemt dat ze zelf om opsluiting gaan smeken!

GENIAAL!

Snel weer de koppen bij elkaar steken met uw elite club die connecties heeft met alle overheden van nagenoeg alle landen ter wereld en met veel geld de boel omkopen waar nodig.

Zo gezegd zo gedaan.

Eerst even OEFENEN hoe we zo’n PLANDEMIC plannen en uitvoeren, het mag niet misgaan!

In oktober 2019 organiseert u samen met uw elite club en de knapste medische kopstukken een grootscheepse generale repetitie. U oefent vooral hoe men het wereldtoneel dusdanig kan bespelen dat er voldoende doodsangst wordt gezaaid, zodat iedereen zich vrijwillig of met behulp van wat overheidsmaatregels hier en daar laat opsluiten. Statistiek manipulatie, correcte medische verklaringen mbt ziekte verschijnselen. U ziet al gauw dat het super succesvol gaat worden. U heeft goud in handen! Sterker nog het virus der virussen gaat u lanceren, of het nou nep is of echt maakt geeneens meer uit, zo wijst de generale repetitie uit. Als er maar zoveel mogelijk beelden van zieken en stervenden getoond worden op zo groot mogelijke schaal. De gehele linkse globalisten media gaat er van smullen en garanderen hun niets en niemand ontziende medewerking.

Griepcijfers zijn daar ook ideaal voor. net als het feit dat een griepvirus al snel gevaarlijk is voor iedereen met een onderliggende aandoening. Briljant!

Uiteraard heeft u zich vooraf ingedekt door een uitstekende publieke verklaring richting het stemvee, uh pardon de wereldbevolking: het is allemaal voor uw eigen veiligheid, want kijk met zo’n dodelijk virus in de lucht wilt u niet dat een geïnfecteerd Burgerservicenummer, eh pardon, individu naast u in de bushalte staat. Hebben wij allemaal voor u geregeld. U bent bang voor het virus? Geen probleem wij hebben de oplossing: hier is het vaccin. Naast het echte virus heeft u daar ook op afstand traceerbare nano technologie in gestopt. Hiermee wordt o.a. de lichaamstemperatuur van het gevaccineerde stemvee nummer, he nu vergis ik me weer individu bedoel ik 24/7 gemonitord. Daarnaast staan daar alle persoonsgegevens, medische gegevens, belasting en sociale status gegevens in. Voor uw eigen veiligheid begrijpt u wel?

Mooi, dan gaan we verder. Om wereldwijd al die geïnjecteerde microchips te kunnen blijven tracken 24/7 365 dagen per jaar moet er wel een draadloos netwerk worden geïmplementeerd dat deze gigantische hoeveelheid data in zeer korte tijd kan verwerken en kan BLIJVEN verwerken. Ziet u, we hebben OVERAL aan gedacht. Allemaal voor uw eigen veiligheid.

Massaal trapt bijna de hele wereldbevolking erin.
Zodra die fase is voltooid draait u de knop om van 50% G5 60ghz capaciteit naar 100% 60ghz capaciteit. Allemaal op afstand natuurlijk, u gaat uiteraard niet als sinterklaas alle daken op.

Spontaan gaan mensen dementeren, op straat en in de huizen, ze weten niet eens de uitgang meer te vinden, daarna raken ze in een angstpsychose waardoor ze als wilde beesten rondzwalken, organen smelten, hersenen exploderen, longen imploderen en is geen redden meer aan. Maar ook daar heeft u zich al op voorbereid!

In het beste lab voor de ontwikkeling van de meest dodelijke virussen die als biowapens kunnen worden ingezet heeft u enkele nieuwe virussen laten ontwikkelen. Immers de massa aankopen van de eerdere vaccins hebben u zo rijk gemaakt dat u wel 6 keer de hele wereld kunt opkopen. Iedereen gelooft uw nieuwe verklaring over het nieuwe virus direct, immers ze hebben het al eerder meegemaakt.

Wordt vervolgd


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.