Steeds meer mensen denken dat de stemmen van 15 – 03 – 2017 niet juist zijn. en oneerlijk zijn. zie filmpje van oproep Max.
Er Is waarschijnlijk op grote schaal verkiezings fraude gepleegd om te zorgen dat geert wilders niet de grootste partij zou worden en een kettingreactie zou veroorzaken in Europa .Zie hieronder Hoe dat waarschijnlijk Is gegaan .
Copy paste deze mail hieronder met je eigen naam naar g.wilders@tweedekamer.nl 
Geachte heer wilders 
Ik beticht de Nederlandse staat en the powers that be van grootschalige verkiezings fraude zodat u en de pvv niet de grootste partij zou worden.
Daarom eisen de 1,5 miljoen pvv stemmers net onmiddellijke ingang nieuwe electronische verkiezingen .
Hier een verklaring van verkiezings fraude die ik in mijn mailbox kreeg.
We zijn gepiepeld, mensen. Een knap staaltje verkiezingsfraude waardoor de VVD voor de 3e keer op rij de grootste is. Hoe kan er gefraudeerd worden? Er zijn toch stemmen geteld? Nou inderdaad, er zijn stemmen geteld. Bij rond de 390 gemeenten worden de stembussen (kliko’s) aangeleverd met slot erop + inhoud. Ja, je leest het goed + inhoud! In de kliko’s zaten dus al ingevulde stemmen. Stembiljetten zijn immers blanco en niet te herleiden. Er komt 1 rood rondje op, verder niets. Er staat geen naam op, geen BSN nummer dus er is makkelijk mee te frauderen als er dus aangeleverde kliko’s al voor een gedeelte gevuld zijn met ingevulde stembiljetten.
Hoe komen we aan deze informatie? We hebben meerdere berichten ontvangen hierover en er circuleren ook al meerdere berichten over mensen die op stembureaus hebben gewerkt en deze inhoud hebben opgemerkt. Echter was er zoveel toezicht en er mocht NIETS over verteld worden.
Opvallend is ook dat er een opkomst is van 79% (bijna 80% dus), en dat terwijl er zoveel stemgerechtigden zijn die bedlegerig, seniel, dement of gewoon psychisch niet in orde zijn, die de Nederlandse taal niet machtig zijn en zich helemaal niet bezig houden met politiek en dan heb je nog een grote groep jongeren van ongeveer 18-23 jaar oud die er geen zier om geeft. Dat aantal klopt dus óók al niet.
Eerder was de VVD gewoon een kleinere partij, De partij voor ondernemers. Jan modaal stemt niet op de VVD. Opmerkelijk is ook dat onder mijn facebook vrienden vrijwel niemand VVD heeft gestemd. Tòch is de VVD de grootste.
Als er niet gesjoemeld zou zijn met de stemmen zou de PVV de grootste zijn geweest, als daar ook niet gesjoemeld is met stemmen dan, maar de uitslagen van alle andere partijen lijken wél te kloppen.
Graag zouden we nog meer informatie krijgen over mensen die hier meer over weten, we houden alle gegevens privé/anoniem. Maar dit is om in kaart te brengen dat we daadwerkelijk met verkiezingsfraude te maken hebben. We zijn er klaar mee!
Graag verneem ik van u 
Wim visscher


  5 replies to "( fraude )Stemmen was dat wel zo eerlijk gegaan – 2017 – Top Film Live"

  • IAmWesley

   Over slechte verliezers gesproken. Er is geen daadwerkelijk bewijs dat dat zo is. We leven in een democratish land. Het gaat ook niet zoals je het altijd in gedachten hebt tijdens de verkiezingen. Ben het ook niet eens dat de VVD weer de grootste is en ik kan klagen wat ik wil, maar daar schiet je verder niks mee op.
   Heb over de verkiezingen nog een filmpje gemaakt, ik zou het kijken als ik jullie was. Hier is 't linkje: https://youtu.be/Huxtoz0tLSY

  • 19tuureluur86

   Deze verkiezingen zijn doorgestoken kaart. Ik heb de petitie ook getekend.

  • Sarnarath Ijzerdraadt

   ik vermoed dat de pvv van 2 a 3 zetels is berooft, omdat een kabinet zonder pvv formeren anders heel moeilijk zou worden (denk aan 5 partijen)

   https://petities.nl/petitions/wij-willen-een-digitale-her-stemming?locale=nl?locale=nl

  • willem van dieren

   petitie tekenen.
   het stinkt aan alle kanten.

  • Alphons Mantel

   alle klachten moeten worden onderzocht  door niet-politici

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.