Het klimaat wordt gered, maar de gewone man is de lul.


  16 replies to "GTSV. Alles wordt alleen maar DUURDER"

  • Jan Deeg

   Ach, het kabinet kan geen invloed uitoefenen op de bedrijven, maar andersom blijkbaar wel?!
   Ja, Verhoeven een NSB-antwoord, alleen had de NSB, ondanks haar verderfelijke denkbeelden, WEL het landsbelang in het vizier, deze coalitie is een verzameling van globalistische elitaire leugenachtige dictators.

  • se7vennld

   8% van de Nederlanders leeft onder de armoede grens. Onder deze groep veel zieken en gehandicapten. Daarnaast zijn alleenstaanden met een laag inkomen/uitkering de klos.
   En wat doen de kabinetten Rutte VVD? Onder het motto werken moet lonen worden deze groepen elke keer gepakt. Want chronisch ziek zijn is een keuze.

   En waarom neemt men geen maatregelen tegen het totaal uit de hand lopende flex werk?
   De werkgever loopt met een flex werker totaal geen risico.
   Alle risico's liggen bij flexwerkers.
   Normaal betekend dat dat degene die het risico loopt ook meer betaald krijgt. Immers je bouwt geen of nauwelijks pensioen op, je kunt elk moment naar huis gestuurd worden..
   Daarom zouden flex werkers minstens 10% meer moeten verdienen dan vaste krachten.

   Energie accord? Burgers leeg trekken zodat die de energie transitie betalen voor het bedrijfsleven.

   Stop met stemmen op de VVD de partij voor het grote geld en bedrijven.
   De burger is altijd de klos bij de VVD !
   Wat heeft de VVD de afgelopen 25 jaar voor de burger gedaan ? Kwartje van kok terug gegeven? De 10000 euro die iedereen zou krijgen? Bpm afgeschaft zoals ze beloofd hebben?
   Minder nep vluchtelingen of ongeschoolde migranten die rechtstreeks de uitkeringen in gaan?
   Woningnood opgelost?
   Alleen maar verkiezings praat.
   De VVD is de meest corrupte partij van Nederland ! Alleen maar loze beloften.

  • Janus van vert

   Alles wordt alleen maar DUURDER..ja dus? dat is altijd. Jankballen van Geenstijl

  • Pete de pad

   Hoeveel gaan de heren zelf bijdragen?

  • Marcel Vanderlinden

   Stelletje grote dieven en maar lieggen. En bij hun staat de kagel op stantje sambal.mensen worden gewoon uitgeknepen dank u rutte met je piraten

  • The Guide

   Keesje, shhht.

  • John Camaro

   nou wat gaan we er op vooruit zeg.poepoe en aan de andere kant wordt je twee keer zo hard uitgeknepen.dat hele zooitje uit den haag moet gewoon een enkele reis uitgang hebben.oprotten ermee.er zijn mensen die niet meer rond kunnen komen.er zijn mensen die geld lenen om rond te kunnen komen en er zijn mensen die omdat ze niet de rekeningen meer kunnen betalen alles verliezen.NOU WAT GAAN WE ER OP VOORUIT. in den haag zitten de landverraders!!!!

  • Henk Seegers

   begin maar met een cursus straatmaker…..lid van D66….want de tijd van alleen maar praten is binnenkort voorbij!!

  • Henk Seegers

   Niets meer dan de varkens van de boerderij….lees het eens…"animal farm"…

  • Rare Hond

   Het maakt geen kut uit of links of rechts stemt. Dit waardeloos groepje idioten hebben allemaal hun dure hobby’s. Links wil de wereld verbeteren Rechts hun zakjes vullen. Extreem rechts wil iedereen met een kleurtje eruit hebben. Wat extreem links wilt is me nog niet echt duidelijk. Maar dat zullen we ook wel in de portemonnee voelen. Dus een beetje NSB is dit clubje wel.

  • Sebastiaan

   Misschien moeten we gewoon massaal stoppen energie gebruiken. Denk dat enkele dagen al genoeg is om de overheid op andere gedachten te brengen.

  • Lasagna Cat

   Stem daarom de volgende verkiezingen FVD of PVV

  • Jan Hendrik Doorn

   We worden wéér genaaid allemaal voor de belasting ze steelen ons arm

  • Vincy

   'nsb antwoord', wat een ontzettende klerehond die interviewer zeg, gadverdamme wat een ongelofelijke HOND

  • PHRS KH

   Hoe kun je in een land zoveel ontevreden mensen hebben en de overheid kan gewoon blijven doen wat ze doen. Bundel je krachten en brand den Haag plat. Het enige wat in Nederland en Europa ontbreekt is een krachtige leider die opstaat uit de bevolking die alle ontevreden mensen 1 kant kan uit laten gaan kijken. De ontvevredenen zijn te verdeeld en hebben nog steeds niet genoeg verloren. Overheid en EU ga alsjeblieft door hiermee!! Maak het onleefbaar!

  • Ed KOster

   in Nederland heeft de minima precies genoeg om niet in opstand te komen.dat zie je aan de opkomst van de gele hesjes geen belangstelling voor.
   komen ze aan de rijke dan dreigen deze uit Nederland te vertrekken das chantage en met deze mensen word netjes onderhandeld door de regering.
   en das dan weer raar. vreemd dat de gele hesjes na de aanslag in Strasbourg bijna uit het straatbeeld zijn vertrokken?? nee denk het niet de achterliggende theorie hou ik voor me maar de aanslag kwam de Franse regering als een kanootje uit de lucht vallen.(mensen we moeten een eenheid zijn anders krijgt terrorisme de overhand) das angst creëren .maar de eenheid is er om de rijke te beschermen.in oorlog moeten de minderen de oorlog in ,de rijke donders vertellen alleen hoe de oorlog gevoerd moet worden.das geen eenheid .das angst om je vermogen te verliezen.maar als iedereen die gewoon niet uitkomt en het zwaar heeft in deze economie nu eens nadenkt wij zijn de rijke niet nodig we hebben het toch al zwaar.wij werken voor een klote loontje terwijl de rijke steeds rijker worden. 17 miljoen nederlanders hoeveel rijke donders zitten daar?? laten we nu echt een keer de rijke raken en gewoon het hele land platgooien voor weet niet hoelang het nodig is,misschien zo lang dat de rijke donders hun rekening zo zien leeglopen dat ze ook op een minima inkomen zitten DUS DOE IK EEN OPROEP AAN DE VAKBONDEN EN SP MOBILISEER NU EN LATEN WE TERUG NEMEN WAT VAN ONS ALLEMAAL IS.IK DANK U

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.