17 replies to "IN DEZE VIDEO HEEFT MICHA HET OVER ZICHZELF"

  • Terrie Bell

   Het is gewoon helemaal duidelijk; zelfs je mede-wappies moeten je niet. Logisch, want wie wil er nou met iemand als jij geassocieerd worden? Alleen de allermeest verstandelijk beperkten lopen nog achter jou aan. Maar mensen als Dienie zijn natuurlijk dan ook bijna letterlijk van een andere planeet…

  • X NEWS

   Jensen moet verdienen aan zijn video's. Tja, Jensen is Jensen, die zal altijd op zijn manier blijven doorgaan, die blijft vast geloven in Trump. Alle politiek & wat ermee te maken heeft zijn zo corrupt als wat, ook de rechtbanken!

  • Tadutadutadu Loco

   Die Trump is een vriend van Epstein dus jou kan ik al niet meer serieus nemen. Als het nou een Poetin pet zou zijn had ik je serieus genomen. Laten we eerlijk zijn Trump en zijn vriendjes zijn de 1% die alles verzieken.

  • Marion Hinrich

   Mensen…als jullie mensen weten die dit kunnen onderzoeken en bewijzen? Graag delen

   Is Nederland ook omgekocht door WHO? T.a.v. komende 2e lockdown?

   http://m.youtube.com/watch?feature=share&v=39qTX-jj4rw

   Bron:
   Journalist Nicolai bettsie …database Italië zegt ze
   WHO koopt landen om en als ze nee zeggen tegen het aanbod verhogen ze de som
   Europese en niet Europese landen hebben soortgelijke aanbiedingen gehad

   WHO Maakt gebruik van het feit dat men weet dat overheden schulden hebben en wil dus landen omkopen zodat men aan de zijde van de WHO gaat staan
   Zij geeft aan dat iedereen onderzoek erna doet want deze info moet nog bewezen en bevestigd worden
   Dit zou kunnen verklaren waarom overal nu extreme lockdowns zijn
   Als dit bewezen kan worden dan houd die hele Gates shit op.
   Iedereen die dan hier mee te maken heeft word opgepakt en de WHO kan zijn koffers pakken, is dan afgelopen met ze
   Christine lagarfe van het iwf heeft hier ook mee te maken, wie dat is weet ik niet
   Ik versta Duits maar heb het in mijn eigen woorden rode draad samen gevat
   De bedragen en namen verstaan jullie wel hè😂

   IWF in Duitsland is IMF…. internationale monetair fonds
   (Bankwezen)

  • C. L. M.

   Het heeft soms gewoon te maken met naar jezelf kijken Micha… Je moet wel een beetje reëel inzien… Denk je werkelijk dat Frans, sven en Robert overal de tijd voor hebben… Hij(Robert) zal vast één email gelezen hebben… Misschien dat ie denkt oja zal k nog ff naar kijken… Ah vergeten namelijk gewoon een mens… Sven zal vast ook genoeg eigen research doen en ben jij wel op hetzelfde spoor en vind hij niet dat ie speciaal kudos moet geven als hij 't zelf ook al wist… Wat Frans betreft hij heeft je zelf gebeld zei je.. Hij is pas net begonnen… Heeft 't daar natuurlijk super druk mee… En ik weet niet of je 't kent.. Maar volgens mij was er zo'n uitdrukking 🤔oja! Wie vraagt word overgeslagen! Jezelf ophemelen werkt nooit… Als jij super goed werk doet en dingen naar boven haalt zou jij daar dus elke dag mee bezig moeten zijn… Maar dat ben jij niet… Je bent bezig met waarom mensen jou niet zien of uitnodigen of bekend maken met wat je naar boven haalt… Terwijl al die andere mensen bij hun zelf waarschijnlijk denken… Waarom maak jij je daar druk over terwijl je toch zelf onderzoek naar alles doet? Dan krijg je toch vanzelf credits? En is dit allemaal voor credits? Just an advice… Als jij je eigen ding doet komen dingen naar jou… Ipv jij naar de dingen…

  • Alexander de Bakker

   Met zoveel haat zou ik het op een gegeven moment deels bij mezelf zoeken.

  • GEZOND Wereldnieuws

   ja micha de waarheid kwetst en je bent een bedreiging. Ze zijn bang dat alles uitkomt. Blijf doorgaan. Je bent goed bezig. Je maakt veel mensen wakker. Negeer dat effensief gedrag. indd robert Jensen antwoord nooit op mails. Dit vind ik ook onbeschoft.

  • Theo Bargerbos

   …….. mensen

  • Sylvia Heuker of Hoek

   Geliefde Hollywood van Jensen? Dit is niet waar, als je zijn shows beluistert had je geweten dat hij ze juist verguisd dus dit klopt al niet wat je hier beweert.

  • Biotor

   Heerlijk die verdeeldheid hier, kan niet anders zeggen dat het verdeel en heers goed gelukt is.

  • ronald ambachtsheer

   Trump heeft de servers en getuigen verklaringen plus alle geldstromen. Alles gaat down en bevrijding is coming. Bijna alles wat u ziet zowel op de MSM als grote alternatieve platforms is uitgestippeld en gecontroleerd om tijd te rekken voor wat gaat komen. De waarheid en puppits ontlopen niet hun straf. Het hele bestaande politieke systeem gaat uit elkaar klappen. Be ready for the big show. Het theater van list en bedrog gaat bijna sluiten. De illusie maakt plaats voor realiteit. De Visionair

  • Roberto Bouman

   Micha, je, staat niet alleen. Ex bankier Ronald Bernard wordt ook voor gek verklaard. Mensen op hoge posities gebruiken hun macht. Als je goed heb opgelet zegt lange Frans ook een gegeven moment iets over de risico's op zijn persoon. In gesprek met ossebaard. Ronald Bernard heeft het ook over intimidaties etc. Maar de't. Roc production in you tube gaat ook heel ver in hun uitleg. Beatrix en friso complot. De tijd zal het leren.
   Maar begrijp dat het moeilijk is voor te, stellen voor een hoop publiek.
   Zelfs nu de Epstein situatie laat nog niet lekken. Dr. Phil heeft ook tijd besteed aan privé jets die kinderen transporteren. Toch blijven vele sceptisch en voorzichtig.

  • Apon Witstok

   Waarom idereen afzeiken..ook die mensen doen hun best..zoals jensen willem ect.
   Kan toch niet zo zijn dat jij alleen maar gelijk heb.
   Dat pedo een probleem is dat snap ik…maar dit is niet alles er speelt veel meer.

  • Richard
  • Potver Dorie

   Hij draagt met trots een rood petje 😳 van de beste vriend van Jeffrey Epstein 🤫🤦🏽‍♂️

  • Happy Joy

   Micha,

   Je hebt nu je punt gemaakt, en wacht de reacties af. Meer online klagen, is je kracht niet waardig.

   Ik denk dat er nu ego's mee gaan spelen. Wie brengt wat naar buiten, wie was het eerste etc.etc. Vergeten jullie niet dat jullie hetzelfde doel hebben, en samen sterk staan!
   Micha, Jensen, Frans, Sven… bundel jullie krachten! Vergeet ego's…Anders komen we er nooit!

  • Patrick Kroes

   OOH ja de krant ja ja die komt er bij mij niet meer in want daar ben ik nu helemaal klaar mee.
   Maakt ook niet uit want het is alleen maar mainstream media net zoals de NPO dat ook is, het zijn allemaal leugenaars en verspreiders van nep nieuws als nooit te voren, die mogen van mij kei hard failliet gaan zal me een zorg zijn, geloof me ik hou me nog netjes want als ik het kon maken pleurde ik alles zo op straat.
   Zij hebben bewezen geen knip voor de neus waard te zijn dus OPROTTEN met jullie pinokkio boekjes.
   Wil je goeie berichten van een krant die vanaf vandaag niet meer bestaat, luister dan eens naar Karel van Wolferen dat is pas nieuws waar je echt wat aan hebt, ja toen in zijn tijd was elk bericht door eigen correspondenten uitgezocht voordat het aan Nederland werd verteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.