Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

De Palestijnen en landen in de regio hebben woedend gereageerd op het besluit van president Trump om Jeruzalem te erkennen als de hoofdstad van Israël. Er zijn betogers op de been onder meer in de Gazastrook, op de Westelijke Jordaanoever en in een Palestijns vluchtelingenkamp in Libanon en Jordanië. Ook voor het Amerikaanse consulaat in Istanbul is protest. https://nos.nl/artikel/2206297
—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. Ook kun je hier de mooiste reportages vinden van onze verslaggevers en correspondenten. En we houden je ook vaak live op de hoogte van brekend nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
We horen graag wat jij van het nieuws vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: social@nos.nl

En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos

► OVER NOS:
Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl
Twitter: https://twitter.com/NOS
Facebook: https://www.facebook.com/nos/


  26 replies to "JERUZALEM: Reacties op besluit Trump"

  • Ozkan Kocak

   QATAR TURKIJE SAUDIE ARABIA BINNENKORT DE MACHT VAN DE WERLED:))) "valt niks meer te praten, Nederlanders durven alleen maar achter een scherm te vloeken, stelletje zielige slijmballen"!!

  • Knowledge Is Knowledge

   Dit is net als demonen die zeggen, hemel is van ons. Ja voor even dan.

  • Knowledge Is Knowledge

   Boeiend! Ik ken ook zeggen mars is van mijn.

  • Ouwe Hand

   Ik snap de ophef niet, Joden woonden al duizenden Jaren in Israel en zijn toen weggejaagd door de arabieren.
   Ze nemen nu terug wat hen ooit is afgepakt en nu zouden we medelijden moeten hebben met de palestijnen die dit land ooit gejat hebben? Voor ons is dat makkelijk praten want wij hebben ons Eigen land en wij zijn ook al een paar keer binnen gevallen door vijandigheden. Ik vind het enorm hypocriet dat wij ons land zelf in onze geschiedenis paar terug hebben veroverd maar nu is Israel dat doet is opeens schandalig om een of andere reden?

  • Je Ma

   Wat is israel? Een land???? Volgensmij ligt jerusalem midden in palestina…. raar nieuws dit

  • Musa Murseleen

   Valt het met Israël te onderhandelen dan? Ik zal je zeggen wij Arabieren hebben eeuwenlang de deuren opengesteld voor christenen en joden op verschillende plekken en landen het is nooit iets gebeurd tot dat Israël kort een land heeft gesticht en vanaf het begin tot nu nog steeds dode vallen. Denk nou goed na en kies beter je boeken uit. Er is een kis pijn en dat is Israël moet getrokken worden insallah.

  • chaimae el massaoul

   Iedereen met die haatreacties over palestina (wat niet waar is) alle moslims:niet antwoorden ze willen ons gwn boos maken terwijl ze de realiteit weten!!

  • chaimae el massaoul

   En trouwens jullie zeggen allemaal:ja Israël is de beste en dit en dag nou stel je eens voor dat jerusalem echt van de Israëlieten zou zij (wat niet waar is) wrm vermoorden ze hen dan?? Als ze gwn hun mening nenke zeggen killen ze hen direct vinden jullie dat normaal???

  • SuperEri NL

   Ja jongens nou komt de waarheid naar boven wij in Nederland maakten ons zo druk om dat trump president werd goed hij heeft ook slechte ideeën maar dit is een goeie

  • asma B

   Qatar Turkije en Saoudi Arabië zijn 1 van machtigste landen van de wereld en deze gaan hier zeker niet mee akkoord
   En nog te spreken van Frankrijk en andere eu landen en Afrika en Azië .

   Jeruzalem is 1 van de belangrijkste en heiligste stad van de wereld voor joden christenen en moslims

   De Israëlieten hebben al te veel gekregen met liefde van de Palestijnen maar tegelijk ook veel te veel afgepakt van de palestijnen dit keer wordt het dus niet raak.

  • True Story

   The truth about the israeli army https://youtu.be/sx4kw_wYjcw

  • ESC NL

   Palestijnen hebben er niks over te zeggen.. het is niet eens een land.

  • Berkay Berkayov__

   Moslim broeders: ga hier aub niet in mee. Overal zie ik onze boze reacties. Iedereen probeert hier misbruik van te maken, ga daar NIET in mee. Dit is wat ze willen.

  • khalid edwards

   Ga lekker achter Israël Staan!!Wat zou jullie vinden liefe Nederlanders als Amsterdam de hoofdstad van Suriname Wordt! Vinden jullie dat normaal?

  • Grano Jay

   Zijn jullie echt zo achterlijk? Trump heeft helemaal niks gedaan. Netanyahu heeft Amerika gewoon in zn zak zitten. Israel opzich heeft niet zo een grote stem, dus laat Amerika het vuile werk opknappen. Israel weet dondersgoed dat Jeruzalem een belangrijke stad is voor beide geloven en dat dit onrust gaat veroorzaken. Maar de onrust zal voornamelijk voor ons in het westen zijn en niet in Israel. Ga maar lekker door met dat "Lang leve Israel" onzin. Kijken hoe ver het ons zal brengen als er aanslagen bij ons worden gepleegd omdat Trump onnodig een volk aan de kant schuift.

  • john do

   12 nov. 2013 – Allemaal willen ze deze New World Order en spreken ze dit nadrukkelijk uit. ….. Zij kennen de tijdslijn en zij zullen van generatie tot generatie elke mogelijkheid gebruiken (magie,occultisme,offeren) om hun plannen ( NWO , troon in Jeruzalem, One Eye Deceiver ) te voort te zetten zodat ze op tijd klaar zijn … http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwix39mR-nXAhUC3KQKHcQwBv0QFgg2MAM&url=http%3A%2F%2Fwww.martinvrijland.nl%2Farchief%2Falles%2Fwat-is-de-new-world-order%2F&usg=AOvVaw0Ym-ExI5ReZRNCmBE61IZ

  • john do

   Bom onder Nederland, PVDA door vreemde mogendheid gecontroleerd om autochtonen uit te roeien   of te wel het coudenhove-kalergie plan , waar ex Stasi merkel , SS zoon juncker , van rompuy een award voor hebben gekregen , ein volk ein reich ein fuhrer …                             https://www.youtube.com/watch?v=yjfH06_EGuY

  • Patrick Engeland

   trump doet nu wat al lang eerder had moeten gebeuren. creeren van duidelijkheid. en ja dit geeft nu een korte tijd veel ellende. maar zijn voorgangers en andere wereldleiders gaan dit soort problemen alleen maar uit de weg, om dat ze te lui zijn, bang, of gewoon populair willen blijven. op de lange duur zal dit besluit juist voor meer vrede zorgen. aangezien deze onduidelijkheid juist misbruikt werd voor allerhande verschillende vormen van terreur.

  • Ralf Schut

   Wat is trump een geweldig president. Hij gaat tegem alle linkse vriendelijkheid in. Ik hou ervan

  • john do

   JFK to 911 Everything Is A Rich Man's Trick      https://www.youtube.com/watch?v=U1Qt6a-vaNM&t=52s

  • john do
  • john do

   Deze speech zou in het onderwijs moeten worden opgenomen Benjamin H. Freedman speech (UNEDITED VERSION!) 1961 This version has the World War 3 announcement still in it. Many versions on the internet have this removed. (I wonder why.)

   This version has the World War 3 announcement still in it. Many versions on the internet have this removed. (I wonder why.) Join the Silver Shield Group and .

   Join the Silver Shield Group and pick your payment ♢Private member's forum ♢ Exclusive weekly .

   Frankly speaking against Zionism in 1961: Benjamin H. Freedman speech at the Willard Hotel. Transcripts: There are also .   https://www.youtube.com/watch?v=lnLdAYvmSZE

  • Donald gekkehenkie

   Give your heart to Jesus hasan or burn forever.

  • Zineb Zineb

   القدس عاصمة فلسطين

  • Wolfe Tone

   Tuurlijk geen enkele aandacht voor de geschiedenis van het gebied. Alles om dat zootje atheïsten daar blij te maken

  • Donald gekkehenkie

   Tijd om die gasten eens flink op hun donder te geven. Lang leve Israel. Lang leve USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.