Verband tussen autisme en reageerbuis baby’s

obama straf babyEr blijkt wetenschappelijk aangetoond te zijn dat er verband bestaat tussen het ontstaan van autisme en het gebruik van cellen van geaborteerde baby’s.

Dit bericht Xander nieuws vandaag.

Een wetenschappelijk team van het Sound Choice Pharmaceutical Institute in Seattle (VS) zegt een sterk verband te hebben geconstateerd tussen vaccins en het ontstaan van autisme. De boosdoeners zouden echter niet zware metalen zoals kwik zijn, maar het gebruik van cellen van speciaal voor dat doel geaborteerde baby’s, een feit waar we al in april 2010 over schreven.

Het Amerikaanse CDC berichtte onlangs dat het aantal gevallen van autisme sinds 2000 is verdrievoudigd van 1 op de 150 naar 1 op de 50 kinderen. Theresa Deisher, oprichter van het SCPI in Seattle, vindt dat het daarom de hoogste tijd wordt dat het CDC alle gegevens die wijzen op het verband met vaccins tegen met name de waterpokken en Hepatitis A onder de loep neemt.

Lees hier het hele artikel:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/Nieuw-onderzoek-Autisme-en-leukemie-door-cellen-geaborteerde-babys-in-vaccins

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.