Wilders(PVV) wil geen buitenlanders in de tweede kamer | Politiek
—–
bedankt voor het kijken en vergeet niet te abonneren
en een berichtje of een duimpje omhoog achter te laten!


  19 replies to "Wilders(PVV) wil geen buitenlanders in de tweede kamer | Politiek"

  • fgfdgfgsf fgafgfgsfd

   jullie verdienen het allemaal niet fake god assholes nazis 0

  • ima shaman

   Nee hoor medelanders mogen gewoon meedoen als ze een nederlands paspoort hebben , hij legt het duidelijk uit

  • mo tarzan

   Heerlijke om zien hoe deze rioolrat geert van binnen door haat word verteerd hij krijgt bíjna een hartaanval deze vieze smerige stront vretende hond

  • Iron Fist

   Behoorlijke Hitler trekjes heeft deze man…net zoals pim fortuyn had, kunnen ze nou helaas niet maken om óók deze blonde flikkert een kogel door zijn kop te schieten…

  • Peter Chess

   Asscher vindt Wilders makkelijk te voorspellen. Dat kunnen we van vele andere partijen niet zeggen of je het nu wel of niet met hem eens bent.

  • jaap ten dijk

   Wegjorissen die Ollengren

  • Ziorac

   >'de schijn van dubbele loyaliteit vermijden'
   Maar een vrouw hebben met een dubbele nationaliteit is dan wel in orde? Dat ik het even weet…

  • Lars van Zutphen

   Hij zegt mensen met een dubbele nationaliteit waaronder Nederlands? Als iemand Nederlands is mag hij wel in het parlement. Als iemand Nederlands en Turks of Nederlands en Zweeds is dan mag diegene er niet in. Waar baseert Hitler oh ik bedoel Wilders dit op?

  • Lars van Zutphen

   Let op! Alleen maar domme racisten en sukkeltjes in deze comments!

  • Lars van Zutphen

   Dus als Achmed aan Harvard heeft gestudeerd naar rechten wordt hij niet aangenomen. Jan met een iq van 80 die elke dag bier drinkt wel?

   Ik snap dat er niet iemand in het parlement kan komen die 100% Turks is. Maar een allochtoon zou WEL in het parlement kunnen komen. Alleen de gemiddeld domme Nederlander ziet GEEN verschil in een allochtoons Turks persoon en een Turk uit Turkije. Wat is er toch zo erg aan mensen met een andere Nationaliteit? Er wordt zo vaak gekeken op nationaliteit en niet op kwaliteit. Beetje laag van Nederland vind ik.

  • Grumpy Man

   Geert Wilders is ziek in zijn hoofd. Heel erg ziek in zijn hoofd!

  • Grumpy Man

   Daarom zal de pvv NOOIT regeren! De pvv doet niet onder voor de SS in de jaren 30. Toen wilden ze ook een bepaalde groep uitsluiten!

  • coinmaster1000 coinmaster1000

   Klasse Geert??

  • Tristan Weijermars

   Gewoon maar even wat dingen over Wilders: zijn moeder komt uit Indonesië, het land met de grootste moslim-bevolking in de wereld. Toen hij net in de Kamer zat, stelde hij voor alle uitkeringen (zelfs huursubsidie) voor langdurig werklozen te verlagen. Keihard rechts beleid, dus verwacht niet dat het hij het voor zijn kiezers ook maar een beetje beter zal maken. Zijn kiezers zijn vooral laagopgeleiden rond de 50 jaar. Beste mensen, denken jullie nu echt dat de voormalig VVD-er Wilders ook maar ene moer om jullie geeft? Met hem wordt het gewoon: de rijken worden rijker, de armen worden armer, en als laagopgeleide boven de vijftig blijft je kans op een baan of meer salaris zo goed als nul, of er nu geen of 10 miljoen moslims in Nederland zijn. Het is een bekend verhaal: "Ik ga het niet beter maken voor jullie, maar als ik nu anderen de schuld geef en die wegwerk lijkt het toch alsof ik iets voor jullie doe." Misschien kun je daar even aan denken bij de volgende verkiezingen. Verder beweert Wilders altijd te zeggen wat hij denkt, en dat hij nooit zijn standpunten rondom de islam zal veranderen. Nou, als dat zo is, mag hij mij eens uitleggen hoe het komt dat hij rond 2001 verkondigde niets tegen de islam te hebben, terwijl hij nu alleen maar over de slechte invloed van de islam kan praten. Hij heeft zijn standpunt rondom de islam dus al veranderd. En inderdaad, dat is ook het enige waar hij over praat. En daar verdient hij dan 119.000 Euro per jaar mee. Ja, ik zeg het maar even, want hij is nu precies zo iemand die stemmen trekt van mensen die de neiging hebben om te roepen dat het een schande is dat die Kamerleden zo veel verdienen zonder veel te doen. Nou, wat Wilders betreft is dat dus waar. Hij verdient meer dan een ton per jaar door alleen maar te roepen dat er te veel moslims zijn. Maar hij verdedigt toch onze democratie? Nou, niet volgens zijn voormalige collega's. Die zeggen dat het in zijn partij vooral gaat om macht, geld en seks, en dat het onverstandig is Wilders tegen te spreken. Nauwelijks beter dan Kim Jong-Un, maar dan democratisch. Let wel, dit komt dus van mensen die met Wilders samen in de PVV-fractie in de Tweede Kamer zaten. Kortom: een stem op Wilders brengt je helemaal niets. Het gaat je leven op geen enkele manier verbeteren. De enige die er beter van wordt is Wilders zelf. En daar hoeft hij maar verdomd weinig voor te doen.

  • Henrik Wendel

   Absoluut een feit voor de heer wilders alleen Nederlanders in het kabinet en geen personen met 2 paspoorten / dubbele nationaliteit.

  • Reinout Vlaanderen

   Godverdomme mooi gezegd!

  • anti turkije

   Is dit jouw land Geert wilder?

  • brunomain

   Hij is blijkbaar ergens bang voor. Iemand met 2, 5 of 10 paspoorten zal je nooit in zijn hoofd kunnen kijken wat ie nu werkelijk denkt. Een paspoort meer of minder maakt daar geen verschil. In WW2 waren er vele Nederlanders met maar één Nederlands paspoort die zo vreselijk heulden met de vijand. Hij begrijpt niet dat het paspoort slechts een stukje papier is.
   En natuurlijk zijn er op dit draadje meelopertjes die roepen "hij heeft wel gelijk…". Sneu, ik zou bijna zeggen: dom, je trapt in de populistische praatjes van Wilders. Doet ie goed! .

  • Focus First

   Alleen zwakbegaafde en voornamelijk de jongere daarvan, stemmen op wilders

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.